Rubrik Hands-on Labs

23. juni og 18. august, 09:00-12:00

Ransomware har preget overskriftene den siste tiden, med beskrivelser av organisasjoner som ikke lenger har tilgang til forretningskritiske data. Sikkerhetskopi er et av de viktigste - om ikke det viktigste - forsvaret mot løsepenger. Avansert ransomware retter seg imidlertid nå også mot backupen, og krypterer eller sletter backupdata fullstendig. Velkommen til våre hands-on labs, hvor du får teste en løsning som lagrer backupdata uforanderlig, og enkelt lar deg gjenopprette til normal drift i løpet av kort tid.


 

Når alt annet går galt, trenger du en backupløsning som lar deg gjenopprette til normal drift på kort tid - uten å måtte betale angriperne. I vår hands-on lab vil vi gå gjennom hvilke krav du bør stille til din backupløsning for å sikre at den faktisk fungerer når du trenger den. Etterpå får du din egen lab-instans for fullverdig testing av Rubriks løsning som:

  • Støtter backup og restore av et hybrid datasenter, sky og Office 365
  • Sparer tid og penger med sin store grad av automasjon
  • Lagrer backupdata uforanderlig
  • Detekterer angrep
  • Lar deg gjenopprette til normal drift på kort tid
  • Gjør ditt selskap mer motstansdyktig mot angrep.


Agenda:

09:00 - 09:05: Velkommen v/ Sunil Malhotra
09:05 - 09:30: Hvorfor Rubrik?
09:30 - 10:00: Cyber Resiliency
10:00 - 11:30: Rubrik Hands-on Lab
11:30 - 12:00: Q&A, oppsummering

Speakers:
Sunil Malhotra, KAM, nLogic
Salvatore Buccoliero, Channel SE, Nordic and Baltics, Rubrik

 
Rubrik sort y

 

 

 

Rubrik revolusjonerer backup-markedet

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting kan gjøres betydeligere enklere enn tidligere. Med mer automatisering følger lavere eierskapskostnader og større fleksibilitet.

Raskere gjenoppretting fra ransomware

Ransomware-angrep blir mer og mer vanlig - antallet angrep vokser med 350 % årlig. Angrepene blir også stadig mer sofistikert, og dermed er det ingen enkel oppgave å alltid ha et perfekt perimeterforsvar. I møte med disse utfordringene bør dermed selskaper sørge for en helhetlig strategi, som innebærer både forebygging og rask gjenoppretting.

Rask gjenoppretting fra ransomware

Ransomware har preget nyhetene de siste årene, med beskrivelser av organisasjoner som ikke lenger har tilgang til forretningskritiske data. Sikkerhetskopi er et av de viktigste - om ikke det viktigste - forsvaret mot løsepenger. Avansert ransomware retter seg imidlertid nå også mot backupen, og krypterer eller sletter backupdata fullstendig. Denne rapporten beskriver en enestående løsningsarkitektur som lagrer data uforanderlig og gjør dine systemer robuste mot angrep.