Rubrik Hands-on Lab

Webinar: 7. april 2021

Selskapers data blir et stadig mer lukrativt angrepsmål, og ransomware-angrepene blir stadig mer sofistikerte. De siste månedene har en rekke organisasjoner i Norge blitt angrepet (Østre Toten Kommune, Skien Kommune, Hurtigruten, Vinmonopolet o.s.v). Mange selskaper er derfor - med rette - urolig for å oppleve angrep.

Hele 75 % av organisasjoner som ble rammet av data-angrep i 2019 hadde oppdatert endepunkts-beskyttelse. Når alt annet går galt, trenger du en backupløsning som lar deg gjenopprette til normal drift på kort tid - uten å måtte betale angriperne.

nLogic inviterer til Hands-on lab den 7. april 2021 kl 09:00 - 12:00. Der vil vi snakke om hvilke krav du bør stille til din backupløsning for å sikre at den faktisk fungerer når du trenger den. Etterpå får du teste Rubriks løsning som:

  • Støtter backup og restore av et hybrid datasenter, sky og Office 365
  • Sparer tid og penger med sin store grad av automasjon
  • Lagrer backupdata uforanderlig
  • Detekterer angrep
  • Lar deg gjenopprette til normal drift på kort tid
  • Gjør ditt selskap mer motstansdyktig mot angrep.


Agenda:

09:00 - 09:30: Hvorfor Rubrik?
09:30 - 10:00: Cyber Resiliency
10:00 - 11:30: Rubrik Hands-on Lab
11:30 - 12:00: Q&A, oppsummering

Speaker: Salvatore Buccoliero, Channel SE, Nordic and Baltics, Rubrik

 
Rubrik sort y

 

 

 

Rubrik revolusjonerer backup-markedet

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting kan gjøres betydeligere enklere enn tidligere. Med mer automatisering følger lavere eierskapskostnader og større fleksibilitet.

Raskere gjenoppretting fra ransomware

Ransomware-angrep blir mer og mer vanlig - antallet angrep vokser med 350 % årlig. Angrepene blir også stadig mer sofistikert, og dermed er det ingen enkel oppgave å alltid ha et perfekt perimeterforsvar. I møte med disse utfordringene bør dermed selskaper sørge for en helhetlig strategi, som innebærer både forebygging og rask gjenoppretting.

Webinar: IT-sikkerhet i utdanningssektoren

Den siste tiden har en rekke selskaper i Norge vært offer for ransomware-angrep, noen av dem med alvorlige følger for driften, og med sensitiv data på avveie. nLogic inviterer til webinar 28. april kl 12:00-14:00, hvor vi demonstrerer hvordan det er mulig for utdanningssektoren å: Bruke hyperkonvergert infrastruktur til å begrense angrepsflaten (NSMs anbefaling pkt 2.2.2) Sette opp soner ved hjelp av mikrosegmentering (NSMs anbefaling pkt 2.2.3 og 2.5) Lagre backupdata uforanderlig, så den faktisk kan brukes til å gjenopprette til normal drift etter at angriperne har kommet inn.