NO | SE

nLogic @ FiberMagi

nLogic @ FiberMagi, Oslo

Fiberforening.no har gleden av å invitere til konferansen “FIBER-magi” den 26. november som en hel-digital konferanse. Vi har komprimert programmet til å være digital- og streamingvennlig med 10 minutters innlegg fra hver foredragsholder. 

Hovedtema på konferansen er magien som utspilte seg i vinter med intens bruk av teknologi og fiberinfrastruktur for å holde Norge åpent. Dessuten vil Fiberforening.no vise frem sitt Robust Fiber/best practice prosjekt for en fiberleveranse fra A-Å i Norge.

Foredragsholderne spenner fra skolerektor Anton Rygg som forteller hvordan skolen holdt oppe ved hjelp av teknologi, statssekretær Paul ChaffeyOle Edvard Pedersen fra Fortum Fiber, Torgeir Waterhouse og Salvador Baille til super coach Gyrid Beck Solberg som snakker om hva den teknologiske omstillingen krever av oss vanlige dødelige. Dessuten er Norges beste foredragsholder de siste 2 årene, Erik Norman Hansen, på plakaten. Vi har også gleden av å introdusere Aksel Kolstad direkte fra Carnegie Hall som konsertpianist, entertainer og dagens konferansier.

Mer info og påmelding: http://fiberforening.no/fibermagi2020/

For mer informasjon, ta kontakt:
Robert R. Olsen 
E: Robert.olsen@nlogic.no
M: +47 91128641