Mist-webinar 31. mars 2020

Mist - så mye mer enn bare WiFi

Hvor godt fungerer ditt trådløse nettverk? Tradisjonelle trådløse LAN fokuserer på oppetid. Men "oppe" betyr ikke det samme som "godt", og manglende klager betyr ikke det samme som manglende problemer. For første gang finnes det en plattform som faktisk lytter til og lærer av brukerne. nLogic inviterer til webinar 31. mars, hvor du får demonstrert Mist - den første innovative løsningen for trådløst på mer enn et tiår!

Agenda

09:30 - 09:45: Velkommen og presentasjon av nLogic
Golstan Eliassi, Løsningsselger og Mist Master, nLogic

09:45 - 10:15: Introduksjon til Mist
Den digitale verden endrer seg raskt, og kundenes forventninger til teknologi endrer seg med den. IT har aldri vært viktigere eller mer komplekst. Hvordan tilpasser du deg den digitale transformasjonen, til tross for krympende IT-budsjetter? "Business as usual" er ikke lenger nok - svaret er kunstig intelligens (AI). Mist - et selskap eid av Juniper Networks - bruker kunstig intelligens til å revolusjonere IT. Mens andre leverandører henger igjen i fortiden og slenger AI på toppen av gammel arkitektur, har Mist introdusert bransjens første AI-drevne nettverk.
Golstan Eliassi, Løsningsselger og Mist Master, nLogic

10:15 - 11:45 Live demo av Mist
Vi gir deg en demo av Mists dashboard, og viser hvordan enkelhet og automasjon kan spare tid og penger. Du får demonstrert hvordan WiFi Assurance gir brukerne en forutsigbar og pålitelig trådløs-opplevelse. Vi vil også demonstrere hvordan Mist Marvis (din virtuelle nettverksassistenten), ved hjelp av kunstig intelligens, hjelper deg med problemsøking og -løsning. Du får også lære mer om Wired Assurance, BLE og WiFi, samt hvordan lokasjonsteknologien i løsningen kan gi dine kunder en positiv opplevelse. 
Rikard Hjelm, SE Mist, Juniper Networks

11:45 - 12:00: Q&A

Mist Marvis

Mist er det eneste trådløse systemet som tilbyr en AI-drevet virtuell nettverks-assistent - Marvis. Marvis bruker prosessering av naturlig språk for å gi IT-administratorer svar på komplekse spørsmål, uten å måtte jakte gjennom uendelig mengder dashboards for CLIs. 

Mist WiFi Assurance

Hvor godt fungerer ditt trådløse nettverk? Tradisjonelle trådløse LAN fokuserer på oppetid. Men "oppe" betyr ikke det samme som "godt", og manglende klager betyr ikke det samme som manglende problemer. Brukerne dine viser deg akkurat hva de trenger for å få en god trådløs opplevelse. For første gang finnes det en plattform som faktisk lytter til og lærer av brukerne.

MIST - så mye mer enn wireless!

Trådløse nettverk har aldri vært mer kritisk for virksomheten. Likevel ble de fleste WLAN-løsninger som brukes i dag bygget før smarttelefoner, den moderne skyen, kunstig intelligens (AI), og før den nyeste trådløse teknologien engang eksisterte. 

Karoline G. Johnsen 24. juni 19