Webinar: IT-sikkerhet i utdanningssektoren

Under angrep? Solid konstruksjon begrenser skaden!

Den siste tiden har en rekke selskaper i Norge vært offer for ransomware-angrep, noen av dem med alvorlige følger for driften, og med sensitiv data på avveie. nLogic inviterer til webinar 28. april kl 12:00-14:00, hvor vi demonstrerer hvordan det er mulig for utdanningssektoren å:

  • Bruke hyperkonvergert infrastruktur til å begrense angrepsflaten (NSMs anbefaling pkt 2.2.2)
  • Sette opp soner ved hjelp av mikrosegmentering (NSMs anbefaling pkt 2.2.3 og 2.5)
  • Lagre backupdata uforanderlig, så den faktisk kan brukes til å gjenopprette til normal drift etter at angriperne har kommet inn.

Men først:

Hva er egentlig et angrep?
Hva skjedde i noen av de mest kjente angrepene i Norge, og hva var fremgangsmåten hackerne benyttet? Vi må forstå trusselen for å kunne beskytte oss! Morten Authen, Senior Systems Engineer i Nutanix Norge, er tidligere sikkerhetsansvarlig, og tar utgangspunkt i angrep vi kjenner når han forklarer hvordan angrep bygges opp og utføres. Han vil også forklare NSMs prinsipper for IT-sikkerhet og hvordan disse kan implementeres i datasenteret.

Hyperkonvergert infrastruktur begrenser angrepsflaten
Du får en introduksjon til hvordan hyperkonvergert infrastruktur begrenser angrepsflaten, samt hvordan Nutanix HCI har innebygget sikkerhet. Vi viser også hvordan Nutanix sømløst integrerer med Azure og AWS, så du fritt kan velge hvor du ønsker å kjøre dine workloads.

Fra skallsikring til policybasert applikasjonssikring med mikrosegmentering
NSM anbefaler bruk av mikrosegmentering for å hindre at angripere kan begeve seg fritt bak brannmuren. Vi viser hvorfor du bør endre fokus fra perimeter-sikkerhet til å bygge sikkerheten rundt applikasjonene, og hvordan dette forenkles med policies og automatisering. 

Backupløsningen - den siste forsvarslinjen! 
Når alt annet går galt, trenger du en backupløsning som lagrer data uforanderlig, detekterer ransomware-angrep, og gjør at du raskt kan gjenopprette til normal drift. Vi snakker om hvilke krav du bør stille til din backupløsning, for å sikre at den faktisk fungerer når du trenger den, og demonstrerer en løsning som støtter backup og restore av et hybrid datasenter, sky og Office 365.

Speakers:

Sunil Malhotra, Key Account Manager, nLogic AS

Morten Authen, Senior Systems Engineer, Nutanix Norge

Helge Kveseth, Sales Engineer, Rubrik

 

Nutanix sort

 

Rubrik sort y