Metro

Bredbåndsnett

Metro

Til forlengelse av kjerne, eksempelvis en ring/kjede mellom kjernenoder, benyttes routere eller switcher, avhengig av design. Vi leverer Juniper MX- eller ACX5K-routere eller Juniper EX4K-switcher i Metro. Metro-delen har ofte flere navn og er oftest det samme som distribusjon eller aggregering. I noen sammenhenger slås også Metro og Aksess sammen.


Innen metro, leverer vi blant annet:

Juniper Networks MX-serie 5G Universal Routing Platform

En robust portefølje av SDN-aktiverte rutere som gir bransjeledende systemkapasitet, tetthet og ytelse med enestående levetid. Rutere fra MX-serien er nøkkelen til digital transformasjon for tjenesteleverandører, skyoperatører og bedrifter.

Juniper MX

 

ACX-serie Universal Metro Routers

Rutere fra ACX-serien forenkler tilgangs- og aggregeringsarkitekturer, ved å eliminere unødvendige lag og nettverksoverlegg, noe som reduserer CapEx og OpEx dramatisk. Disse MEF CE 2.0-kompatible ruterene adresserer en rekke bruksområder, inkludert Ethernet-tjenester for næringslivet, aggregering av boliger, småcelle-, mobile nettverk og industrielle feltområder.

Juniper ACX

 

Ethernet switcher fra EX-serien til Juniper Networks

Fast konfigurasjon 1GbE og multigigabit aksessswitcher som leverer tilgang til bedriftsnettverk og er tilgjengelige med PoE og Media Access Control Security (MACsec) kryptering

Juniper Ethernet-switcher

 

Accedian Network Performance Elements/NIDs

Accedian Networks utvalg av Network Performance Elements konvergerer ultrarask, programmerbar pakkebehandling med ytelsessikkerhet, optimalisering og MEF-sertifisert nettverk. En unik FPGA-arkitektur med to plan skiller trafikkdirigering, kartlegging, filtrering og aggregeringsfunksjoner fra test- og målebehandling.

Accedian Networks Performance Elements