Bredbåndsnett

Bredbåndsnett

Løsninger

Komplette løsninger for bredbåndstilbydere

nLogic tilbyr komplette markedstilpassede løsninger for bredbåndstilbydere, og har siden 2007 hatt stor suksess med design, arkitektur, rådgiving, service og vedlikehold hos regionale, nasjonale og internasjonale aktører slik at de kan fokusere på sine egne kunder.

Vi bistår en rekke bredbåndstilbydere med eksperthjelp remote og/eller on-site som inkluderer high-level design, low-level design, strategisk rådgivning, implementering, change management og dokumentering av eksisterende nettverks infrastruktur, samt subscriber management.

Bredbåndsarkitektur
nLogic sin bredbåndsarkitektur fokuserer på tjenester og løsninger for infrastruktur innen metro, aksess, kjerne og CPE.

robert_olsen_nlogic_bredbåndsnett

 

Kontakt oss
Robert R. Olsen
Salgsansvarlig Bredbåndsnett
e: robert.olsen@nlogic.no
m: 91 12 86 41


Referanser

Eidsiva bredbånd

Eidsiva bredbånd har vært kunde av nLogic siden 2007, og har fått bistand med design, implementering, opplæring og support 24/7. nLogic har også levert kurs og tilpassede workshops til Eidsiva Bredbånd etter behov. 

Infrastruktur til Nordfiber

nLogic har levert infrastruktur basert på Juniper Networks routere og switcher med MPLS i hele Nord-Norge 
Karoline G. Johnsen 30. sep 19

Telia Norge

Telia Norge inkluderer tidligere GET og TDC Norge, etter at Telia kjøpte nevnte selskaper i fjor og ble fusjonert som ett selskap i begynnelsen av 2019. Gets over én million kunder og 450.000 husstander stiller store krav til leveransene, både innen IP-telefoni, digital-TV og bredbånd. Med hjelp av nLogic klarer Get å bli best-i-test gang på gang i norsk presse.


Partnere innen Bredbåndsnett

juniper-networks-black-180
Infinera-logo-200
Accedian-logo-180
Edge-corE logo4
smartoptics-nlogic-bredbandsnett
Icotera_nlogic-bredbandsnett