Rubrik anerkjent som 2018 Gartner Peer Insights Customer's Choice

Relatert

Rubrik anerkjent som 2018 Gartner Peer Insights Customer's Choice

Utmerkelsen "The Gartner Peer Insights Customers’ Choice" er basert på tilbakemeldinger og vurderinger fra sluttbrukere med erfaring fra å kjøpe, implementere og/eller bruke produktet eller tjenesten. Per 16. november 2018 fikk Rubrik en score på 4,8 av 5 mulige, fra over 320 verifiserte IT-kunder som avga svar til  Gartner Peer Insights.

Vår datasenter-partner, Rubrik, er anerkjent som 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Backup and Recovery Solutions. Gartner definerer markedet for datasenter backup og gjenoppretting som fokusert på å levere backup til øvre del av mid-market og store miljøer.

Rubrik mottok over 320 verifiserte, anonyme tilbakemeldinger fra medlemmer i kundebasen over hele verden, inkludert disse:

  • “Deres produkt er revolusjonerende, enkelt å bruk og krever minimalt med administrasjon. Jeg har prøvd og testet mange andr produkter og ingen av disse kommer i nærheten av den ytelsen vi får med Rubriks produkt.” 
    – CIO innen finansnæringen
  • “Rubrik er de eneste produktet vi har evaluert som har klart å bygge bro sømløst mellom privat og offentlig sky-backup, arkiv og gjenoppretting. Deres grensesnitt er intuitivt og enkelt å bruken, noe som er kritisk viktig for vårt selskap.” – Systems Engineer innen helsenæringen
  • “Rubrik er et fantastisk produkt, med fantastisk dyktige support-ansatte som er villig til å hjelpe når som helst og hvor som helst.”
    – CIO innen tjenesteytende næring

“I 2017 ble Rubrik anerkjent som en visjonær i Gartners Magiske Kvadrant for løsninger for  Datasenter Backup og gjenoppretting," sier Bipul Sinha, CEO og med-grunnlegger i Rubrik. “Vi er veldig fornøyd med at våre kunder har anerkjent Rubrik som 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice. Vi ser fram til å øke vårt lederskap i markedet med flere spennende nye løsninger og vi er takknemlige for våre kunders tilbakemeldinger og støtte.”

Rubrik annonserte tidligere denne måneden sin siste versjon, Andes 5.0, og med den kom disse nyhetene: Umiddelbar gjennoppretting fra Oracle-databaser, Microsoft Office 365 support, NAS Direct Archive, policy-driven Epic EHR beskyttelse, og sertifisert integrasjon med SAP HANA®.

nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og optimalisering av Rubriks løsninger og hjelper deg i alle faser av anskaffelsen.

Relatert innhold:
[GARTNERS RAPPORT] 2017 Magic Quadrant for Backup and Recovery Solutions
[PRESSEMELDING] Rubrik Wins Back-to-Back VMworld Best of Show Awards in 2018 and 2017 and Gold in Security with Radar SaaS Solution
[PRESSEMELDING] Rubrik Announces Andes 5.0 Release, Enabling Global Enterprises to Protect, Automate, and Govern Mission-Critical Applications and Data Across Hybrid Clouds