Rubrik og Cloudian sammen

Forenklet administrasjon, beskyttelse og lagring av data

Håndteringen av dataveksten har stadig blitt mer og mer komplekst. Behovet for effektive løsninger for sikring, håndtering og lagring av data har aldri vært større. Det er også viktig å sikre at data kan bevege seg enkelt, sømløst og sikkert på tvers av lokasjoner og skyer. nLogics datasenterløsninger gir store fordeler hver for seg, men fungerer også veldig godt sammen. 

Med Rubrik kan vi levere en sikker, automatisk og intelligent løsning for administrering og sikring av all data, som eliminerer kompleksiteten med backup, gjenoppretting, administrasjon og sikring av data. Med Cloudian HyperStore leverer vi skalerbar lagring som gir kostnadseffektiv kapasitetsutvidelse til, og full integrasjon med Rubriks løsning. Rubrik og Cloudian sammen kan forenkle hvordan selskaper administrerer backup og langtidslagring av data i hybride skymiljøer.

image

 

Ønsker du å vite mer om hvordan løsningene våre kan hjelpe deg? Last ned whitepaper her

Relaterte artikler:

Rubrik revolusjonerer backup-markedet

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting kan gjøres betydeligere enklere enn tidligere. Med mer automatisering følger lavere eierskapskostnader og større fleksibilitet.

Økonomiske fordeler med objektlagring

Vi lever i en tid med eksplosiv datavekst. IDC estimerer at det digitale universet vokser med 50 % hvert år, og dobler seg i størrelse hvert andre år. Innen media og underholdning er veksten enda større, da kapasitets-intensive formater som 4K, 8K og 360/VR setter fart. Heldigvis gjør nye trender innen datalagring det enklere å ligge i forkant.

Hvorfor nytt datasenter?

I tradisjonelle datasentere brukes 80 % av budsjettet på infrastrukturen og kun 20 % på applikasjonene. Det vil si at mesteparten av selskapers IT-ressurser går med til operasjonelle kostnader og ikke til innovasjon som understøtter forretningen. Dette kan ikke fortsette - de som ikke henger med i utviklingen vil sakke akterut og forsvinne.

Filmen under forklarer også hvordan våre datasenterløsninger integrerer og fungerer sammen: