Nutanix Move

Relatert

Applikasjonsmobilitet for multicloud

Vurderer du å gå over til bransjens ledende hybride cloud-plattform, men frykter migreringsprosessen? Føler du deg overveldet av mengden VMer som er lagret på forskjellige steder (AWS, vSphere, HyperV)? Innføringen av nye infrastruktur-plattformer krever ofte at organisasjoner migrerer eksisterende workloads, og gjerne under tidspress. Med Nutanix Move kan du enkelt migrere dem over.

Nutanix Move gjør det lettere å flytte VMer, ved å automatisere prosessen som normalt kreves når man manuelt migrerer eller gjenoppbygger VMene i et AHV-miljø. Nutanix Move automatiserer VM-migreringer og konfigurerer i henhold til beste praksis, for optimal VM-ytelse. Dette sparer betydelig tid og krefter, og dermed også kostnader.

  • Enkel 1-klikks migrering fra ESX, Hyper-V* og AWS*
  • Eliminerer manuelle og feilutsatte repetitive oppgaver
  • Nær null nedetid, med full cutover-kontroll
  • Uten behov for ekstra lisenser

Nutanix Move gir granulær, prosjektbasert kontroll via et brukervennlig grensesnitt, for automatiserte migreringer av workloads i en enkel tre-trinns prosess.

Velg kilden: brukeren spesifiserer kilden som VMene skal flyttes fra. Nutanix Move støtter både ESX, Hyper-V og AWS.

Definer migreringsplan og seeding: når kilde-VMer er identifisert og plassert i en migreringsplan kan VMene bli replikert gjennom en effektiv seeding-mekanisme, til AHV-clusteret som er spesifisert som målet.

Migrer med minimal nedetid: Non-disruptive replikering av VMer via VMwares VADP sikrer konsistent og effektiv replikering - uavhengig av om VMene er oppe eller nede - de holdes oppdatert fram til cutover.

*Hyper-V and AWS under private beta

nLogic har spisskompetanse innen Nutanix design, arkitektur, implementering og optimalisering. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. Vi hjelper våre kunder med å velge akkurat den Nutanix-løsningen de trenger i dag - og kun det - slik at de ikke betaler for mer enn det de trenger.