nLogic utvider til Sverige

nLogic vokser i Norge og etablerer seg i Sverige. Etableringen er et viktig steg i vår Nordiske strategi og skal gi våre kunder en sterkere tilstedeværelse i Norden.

Det er nå 13 år siden nLogic inntok utfordrerrollen, og satset for fullt som en spisskompetanseleverandør av datakommunikasjonsløsninger i Norge. Siden den gang har det vært en konstant vekst i selskapet, og nLogic så at tiden var inne for å vokse videre i Sverige. Med noen av de beste ressursene med på laget, er vi allerede et sterkt team i Sverige. Det har vært en pangstart utover forventning, til tross for de usikre tidene vi nå er inne i.

Erlend-Bonesvoll

«Vi er takknemlige for den tilliten det Svenske markedet har vist oss etter oppstarten i Q120. Flere kontrakter med både offentlige og private selskaper er på plass. Dette viser at vår satsning på kompetanse og den erfaring de ansatte nLogic Sverige har, raskt har blitt verdsatt av våre kunder», uttaler Erlend Bonesvoll, administrerende direktør i nLogic AS.

nLogic Sverige vil i starten i hovedsak fokusere på å levere løsninger fra Infinera og Juniper Networks, samt Juniper-eide Mist.

nLogic så et behov i det svenske markedet for en nettverksleverandør med spisskompetanse.

marcus-wahlberg-nlogic

«nLogic mener at kompetansen mange steder i bransjen har blitt svekket gjennom oppkjøp og konsolidering av selskaper, ettersom kravet om kortsiktig økonomisk gevinst fra investorer ofte har vært hovedfokus. Vanskeligheter med å opprettholde fokus og langsiktige kundeforhold har oppstått ettersom tilbudet har blitt for bredt. nLogic utfordrer konkurrenter ved å velge en helt annen strategi», uttaler Marcus Wahlberg, administrerende direktør i nLogic Sverige.

«For oss er spisskompetanse innen løsningene vi leverer høyest prioritert. Vi leverer ikke alt til alle, vi har nøye utvalgte samarbeidspartnere som vi lidenskapelig tror på, og skal til enhver tid inneha den nødvendige kompetansen kundene forventer», fortsetter Bonesvoll.

«Vår markedsstrategi er å gi kunden en følelse av at de endelig har kommet hjem, som vi nå også skal gi svenske kunder», avslutter Erlend Bonesvoll.


For spørsmål kontakt:

Karoline G. Johnsen
Markedsansvarlig, nLogic
M: 91 59 33 86
E: karoline.johnsen@nlogic.no