nLogic leverer Cloud Data Management med Rubrik

Relatert

Satser stort innen softwaredefinerte løsninger og inngår nytt partnerskap med Rubrik

nLogic satser videre innen automatisering og datasikkerhet i forbindelse med vårt datasenterkonsept. Som en del av denne satsningen har vi inngått partnerskap med Rubrik.

I løpet av kort tid har Rubrik forandret markedet for backup og løfter nå dette til Cloud Data Management. Rubrik tilbyr en helhetlig plattform for management og beskyttelse av data uansett hvilken sky disse befinner seg i. Dette gir mulighet for å løfte blikket fra backup av enkelte tjenester og virtualiserte miljøer, til å tenke helhetlig i forhold til bedriftens data og etablere en felles løsning for å beskytte og administrere disse. Dette inkluderer både eget virtuelt miljø, IaaS-løsninger og ikke minst SaaS-løsninger.

Løsningen bygger på prinsippene fra cloud-arkitekturer og er således SLA-drevet, automatisert og har innebygd Machine Learning. Til sammen vil dette utgjøre en viktig brikke i transformasjonen av datasentre. Løsningen kan både etableres i eget datasenter og i skyen, avhengig av organisasjonens behov.

Rubrik passer godt inn i nLogic sin portefølje av løsninger for datasenter, med blant annet tett integrasjon med vår partner Nutanix. nLogic vil med Rubrik møte to behov vi ser hos våre kunder; Det første er å ta i bruk forenklede verktøy for backup og recovery for virtuelle og fysiske miljøer samt sky-løsninger. Det andre er behovet for transformasjon av datasentre til en betydelig høyere grad av automatisering. Forretningsmessig er denne transformasjonen nødvendig for å få ned eierskapskostnader samt for å oppnå en større grad av dynamikk og fleksibilitet.

Rubrik er en «Plug-and-play»-løsning som skalerer lineært og derved raskt kan implementeres og utvides ved behov.

Rubrik er anerkjent som visjonær produsent i Gartner Magic Quadrant. I tillegg har Rubrik oppnådd stor annerkjennelse som vinner av "Best of VMworld" samt vunnet Gold-prisen innen kategorien «Data Protection».  

nLogic er en kompetansepartner. Vi har derfor ansatt fire nye mennesker som innehar Norges lengste og bredeste erfaring innenfor dette området. Med denne kompetansen kan vi levere kvalitet og profesjonalitet til våre datasenterkunder. Vi gleder oss til å starte på mange nye og interessante prosjekter sammen med både eksisterende og nye kunder. Gjennom å tilby bransjeerfaring og et bredt spekter av support-tjenester ønsker vi å tilby en førsteklasses opplevelse for våre kunder – med de løsningene vi så lidenskapelig tror på.

Se også:

nLogic satser stort innen morgendagens datasenter – leverer hyperkonvergerte løsninger med Nutanix