Mist AI

Mist WiFi Assurance

Forutsigbar og pålitelig trådløs-opplevelse

Hvor godt fungerer ditt trådløse nettverk? Tradisjonelle trådløse LAN fokuserer på oppetid. Men "oppe" betyr ikke det samme som "godt", og manglende klager betyr ikke det samme som manglende problemer. Brukerne dine viser deg akkurat hva de trenger for å få en god trådløs opplevelse. For første gang finnes det en plattform som faktisk lytter til og lærer av brukerne.

Det Juniper Networks-eide selskapet Mist startet med blanke ark og så på hvordan store dataselskaper samler massive mengder informasjon ved hjelp av skyen og maskinlæring. Hvordan kunne de samme prinsippene brukes til å bygge det første brukersentriske trådløse nettverket? 

Mist designet sitt eget kontrollpanel, som viser over 100 forskjellige brukerstatuser i sanntid, for uovertruffen synlighet og innsikt. Hver transaksjon gir verdifull metadata som viser brukeropplevelsen. Mists kraftige arkitektur er bygget for å samle og prosessere denne informasjonen, med en ytelse og skalering uten sidestykke. Denne brukerinnsikten har faktisk alltid vært der, men Mist er den første løsningen som frigjør denne dataen fra trådløse chip-set og gammeldags arkitektur.
 

Med Mist er trådløst endelig forutsigbart, pålitelig, og målbart:

  • Sett service-levels og overvåk og håndhev disse, basert på det som er rett for dine brukere, ikke vilkårlige innstillinger fra produsentens side.
  • Mål terskler i sanntid for å sikre at tjenestenivåer faktisk møtes og trender positivt.
  • Hvis noen brukere opplever problemer vil Mist vise årsaken til det i løpet av ett klikk. Problemer vil vises på tvers av trådløst, kablet og device domains, for enkel identifisering og mulig løsning. Drill ned og se om problemer oppstår på spesielle tider av dagen eller er resultat av nylige systemendringer.
  • Med Mist er ikke lenger forvaltning av radioressurser lenger et sort hull, fordi du ser nøyaktig påvirkning endringer har på brukeropplevelsen.
  • Mist lar deg også se trender uavhengig av typen enheter, OS og applikasjoner. Du vil få beskjed om hvilke områder som umiddelbart trenger hjelp og hvilke som er interessante, men ikke kritiske.
  • Service levels for 150 ulike parametere blir avlest hvert andre sekund for hver eneste Wi-Fi- klient, noe som gir en ekstremt dyp innsikt i brukeropplevelsen til enhver tid.
  • Mist har tatt ideen om en wireless controller, brutt den opp i små deler og bygd tjenesten opp igjen med en microservices-arkitektur. Dette gir et fundamentalt annerledes miljø som fikser bugs, kjører oppdateringer og utveksler funksjoner. Det rulles ut nye oppdateringer og oppgraderinger til Mist-skyen ukentlig, og disse oppdateres automatisk av systemet uten behov for manuelt arbeid.

Identifiser problem-APer eller WLAN, så du kan bruke tiden din på det som er viktigst. All denne innsikten er mulig fordi du nå har ekte innsikt i brukeropplevelsen. Visualiser brukertilstand over tid og inspiser problematiske eventer. Hvis det oppstår noe som påvirker tjenesten vil Mist trigge en dynamisk peak-app og lagre denne i skyen for enkle analyser. Pålitelige anbefalinger hjelper deg til å unngå problemer og erstatter reaktiv problemløsing med proaktiv trådløs operasjon.

Alle Mists capabilities er 100 % programmerbare via åpne APIer. Konfigurer og aktiver en ny site remote i løpet av minutter. Det er ingen grenser for hvilke tjenester du nå kan levere med Mist automasjon. Mist sikrer at nettverket ditt opptrer på sitt beste og at brukerne er fornøyde.

Med Mist er trådløs-opplevelsen endelig forutsigbar, pålitelig og målbar. Dette er det nye trådløse nettverket - designet for smart telefon-æraen.