Relatert

Mist AI

The new wireless network

nLogics partner Juniper Networks satser stort innen trådløse og AI-drevne nettverk, og kjøpte i mai 2019 Mist Systems, en pionér i skyadministrerte, trådløse nettverk, drevet av kunstig intelligens (AI). nLogic er med på denne satsningen, og har kompetansen og teamet på plass for at du som kunde skal få den beste rådgivningen, oppfølgningen, og tilpassede løsninger innen AI-drevne nettverk.

Med et AI-drevet WLAN kan vi levere Wi-Fi løsninger som er forutsigbare, pålitelige og målbare. Mist AI muliggjør innsikt og selvdreven nettverksautomatisering, for å optimalisere brukeropplevelser og minimere IT-kostnader, på tvers av LAN, WLAN og WAN.

Golstan-Eliassi-nlogic-mist

 

For spørsmål kontakt:
Golstan Eliassi
Løsningsselger trådløse nettverk
M: 98 42 87 08
E: golstan@nlogic.no

Trådløst nettverk til Norges Realfagsgymnas

Norges Realfagsgymnas (NRG) er en ungdoms- og videregående skole i Bærum, med totalt 250 elever og 25 lærere. Deres målsetning er å være Norges beste skole på matematikk-, realfags- og teknologiopplæring.
Karoline G. Johnsen 25. juni 20

Nettverket på Eldorado e-sport- og gamingsenter

nLogic leverer LAN- og WLAN-løsning til Eldorado. Nettverket på Eldorado skal benyttes til blant annet online gaming, influencere skal kunne streame og det skal også produseres live-sendinger. nLogic leverer et fleksibelt og fremtidsrettet nettverk, som møter disse behovene. Nettverket må kunne endres fra en dag til en annen, fra eksempelvis et stort antall brukere i forbindelse med arrangementer, til et LAN en annen dag. Det stilles høye krav til kapasitet og lav latency.
Karoline G. Johnsen 26. aug 20

Opptak Mist-webinarer

Mist Systems gjennomfører regelmessig webinarer. Her finner du opptak av noen av disse.
Hege Anett Albrigtsen 17. mars 20

Skytjenester

Bruk skyen for å levere optimalt kablet- og trådløst nettverk til sluttbrukere, IoT-enheter og klienter.

 

Aksesspunkter

Led an med Mist aksesspunkter for bedrifter, med konvergert Wi-Fi, Bluetooth LE og IOT.

AI-dreven plattform

Få enestående skalerbarhet og smidighet med den kablede og trådløse AI-drevne plattformen.