nlogic banner nservice


nLogic prosess plan

 

Vurdering, design og planlegging av ditt nettverk

 

Analyse og vurdering
nLogic sine nettverkskonsulenter gir konkrete råd om hvilke valg som kan være avgjørende for hvor vellykket og økonomisk gunstig en løsning eller et design vil være, og hjelper deg å maksimere verdien av din nåværende infrastruktur ved å identifisere risikoer og muligheter, analysere nettverket, og anbefale løsninger for optimalisering. Målsetningen er å finne nye løsninger som gir våre kunder muligheten til å levere tjenester på en sikrere, mer pålitelig og optimal måte.

 

Design og planlegging
Når du bygger eller redesigner et nettverk, kan nLogic sine nettverkskonsulenter bistå med å definere omfanget og krav til prosjektet. Vi hjelper til med prosjektering og arkitektur, veiledning og detaljerte planer for migrering og implementering av nettverksdesignet.

 

 

nlogic prosess build

 

Implementering av ditt nye eller oppgraderte nettverk

 

Våre konsulenter evner å finne løsninger og anvende teknologi i forhold til dine behov og tilbyr bred og tilpasset kompetanse. Fra et enkelt kjøp av en komponent / device, til komplette leveranseprosjekter. De jobber også med videreutvikling og optimalisering for nye tjenester i eksisterende nettverk.

 

Prosjekt
nLogic sine nettverkskonsulenter har kompetanse i prosjektledelse og bruker prosjekt som metodikk i leveranseprosessen. Vi har modeller som gir god styring av prosjekter og som er optimalisert for leveranser innen data- og telekommunikasjon.

 

nLogic prosess operate

 

Educational Service

 

nLogic arrangerer en rekke kurs og seminarer. Se dagens oversikt her, eller abonner på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert.

 

Vårt kurstilbud er rettet mot de som jobber med nettverks- og sikkerhetsrelaterte fagområder.

  • Hold deg oppdatert på hva som skjer innen viktige fagområder.
  • Med egen kurslab kan du få praktisk opplæring knyttet til kurset, innhold/lab kan tilpasses kundens behov
  • Vi tilbyr også kundespesifike kurs utenom våre standardkurs, og tilbyr også å holde kurs hos kunde

Junos grunnkurs
Junos grunnkurs (NLT-JINTRO) gir en innføring i bruk av Junos, Junipers operativsystem for rutere, switcher og brannmurer. Kurset holdes i våred i lokaler ved Jørgen Johnsen, Senior Systems Engineer i nLogic.

IPv6 Kurs
nLogic er sterkt involvert i migrering til IPv6 og tilbyr tilpassede kurs; IPv6 grunnkurs, IPv6 nettverkskurs, IPv6 sikkerhetskurs og IPv6 i datasenteret. Kursene holdes i våre lokaler ved Ola Thoresen, nettverkskonsulent i nLogic. De passer for tekniske ressurser i design og driftsavdelinger hos operatører og enterprise-kunder. Les mer om vår IPV6 kompetanse her

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.for et tilbud og sjekk av tilgjengelige tidspunkt.