bannere datasenter

ikon-datasenter Datasenter

nLogic tilbyr effektive datasenter løsninger med tyngde innen datasenter nettverk, sikkerhet og lastbalansering. Med virtualisering, kan vi tilby løsninger som effektiviserer og er nyskapende.

Ansatte, partnere og kunder må alle stole på data og ressurser i datasenteret for effektivt å samarbeide og dele informasjon. I løpet av det siste tiåret, har datasenteret blitt mer strategisk enn noensinne. Dagens datasentre er med på å forbedre produktiviteten, understøtte forretningsprosesser, og akselerere nødvendige endringer. Datasenteret utgjør dermed en viktig strategisk del for organisasjoner i form av optimalisering, og rask og sikker tilgang til applikasjoner og data.

nLogic tilbyr infrastruktur arkitektur som gjør det mulig for organisasjoner å beskytte kritiske applikasjoner og konfidensielle data. Løsningen gir bedre driftseffektivitet, og kan raskt skape nye sikre virtuelle miljøer som støtter nye forretningsprosesser.

nLogic fokuserer på:

  • Cloud Solutions Enten du leter etter en lokal privat sky, eller en hybridløsning, kan nLogic hjelpe deg. Vi kan tilpasse og designe unike løsninger, som effektiviserer og er nyskapende.
  • Infrastruktur Virtualisering Med en virtuell datasenter infrastruktur, kan datasentertjenester leveres og vedlikeholdes mer effektivt og dynamisk.
  • Datasenter nettverk Enten målet med din virksomhet er datasenterkonsolidering, utbygging eller kontinuitet, vil nLogic bidra til å forenkle overgangen til en svært skalerbar nettverksplattform. Med våre løsninger vil din virksomhet raskt og effektivt kunne integrere nye datasenterløsninger og teknologier.


Se våre kundereferanser innen datasenter


Kontakt meg angående datasenterløsninger
E-post